MARI KÄTKÄ

Muusikko, musiikkipedagogi

0400 944 474

Yritystilaisuudet

KUVA: Eleonoora Mikkola

KUVA: Eleonoora Mikkola

Elämän suolaa ovat yhdessä koetut unohtumattomat hetket

Mari juhlistaa yritystilaisuuksia ohjelmanumeroilla ja koko illan ohjelmilla laulun ja harmonikan kanssa yksin tai yhdessä taiteilijakollegoidensa kanssa. Onpa paikalle saapunut joskus kokonainen sirkusorkesterikin Marin johdolla.

Usein tilaisuus onkin kokonaisuus, joka syntyy yhteistyössä tilaajan toiveiden ja Marin kokemuksen pohjalta. Tilaisuus voi olla ohjelmanumero illallisen yhteydessä, juhlasankarin toivelaulut vuosien varrelta, yhdessä laulamista… Joskus pääohjelmanumero syntyy yrityksen omalta henkilökunnalta Marin säestämänä.

Syntymä- tai merkkipäiväksi Mari voi sanoittaa sankarille oman laulun tilaajan toiveiden pohjalta. Kevät ja kesä houkuttelevat pihajuhliin ja merelle. Syksyllä raikuvat rapujuhlien juomalaulut, joulukuun hämyssä kuullaan toiveita rakkaimmista joululauluista.

Mitä kaikkea onkaan keksitty ja voidaan vielä keksiä!

 

Tässä muutamia esimerkkejä Marin ohjelmatarjonnasta:

Yrityksen oman ohjelman coaching

Yrityksen juhlatoimikunnassa syntyi idea esittää koko työporukalla yhdessä jotain yrityksen tulevissa juhlissa.  Toimikunnan jäsenet ottivat yhteyttä Mariin ja sovittiin tapaaminen. Marin avulla yhteiset ideat täsmentyivät kokonaisuudeksi, joka sovitettiin ja harjoiteltiin ryhmälle sopivaksi kolmessa tunnin mittaista coachingsessiossa. Nauru raikui ja lopputulokseksi muotoutui upea kokonaisuus. Työyhteisön ilmapiiri yhtenäistyi ja vapautui valtavasti.

Marin postiluukkuun tipahti juhlan jälkeen seuraava palaute:

”Heittäytymällä johonkin uuteen tai erilaiseen voi päästä kokemaan ja näkemään paljon enemmän kuin arvaakaan. Jokainen yhteinen kokemus vahvistaa työkaveruutta tai meitä kokonaisena yhteisönä. Saisimmekohan arkeemme vielä enemmän sitä, mikä juhlahumussa kosketti ja riemastutti? Yhdessä tekemistä, iloa, heittäytymistä ja aitoja kohtaamisia? Konttorissa tietty hillitty arvokkuus on ehdottomasti osa tapaamme toimia – silloin kun on sen paikka. Mutta kukaan ei estä meitä vaikkapa aloittamasta yksikkö/osastokokousta yhteislaululla. Näin tekee tämä osasto tästä lähtien. Kiitos iloisista iltamista!” 

Kesäjuhla

Yrityksen virkistyspäivä, jossa kesäiset sävelmät harmonikalla virittivät kiireettömään tunnelmaan. Hyvän ruuan ja seuran lomassa visailtiin ja laulettiin yrityksen oman musavisan parissa.

“Kiitokset vielä sinulle, päivä oli loistava ja juonnot sekä musavisa tosi hyviä!”

 

Rapujuhlat

Snapsit nautitaan harmonikan säestämien rapulaulujen ja jutustelun kanssa. Illan edetessä tutut yhteislaulut raikuvat, viininkin saadessa oman laulunsa..

Kiitos Mari! Sun persoona ja laulamisen taidot tekivät illasta unohtumattoman”

 

Työyhteisön tilaisuudet

Esimerkkinä yrityksen pitkäaikaisen työntekijän eläkkeelle jäämisen kunniaksi järjestetyt yllätysjuhlat. Mari esitti päivänsankarille varta vasten sanoitetun laulun, joka  jäi sankarille muistoksi myös nuotin muodossa.

“Kiitos ihana valoisa Mari, kun tulit laulamaan ja laulattamaan eilen. Juuri puhuimme, että Sinä teet aina tilaisuudesta ihan erityisen”

 

Jouluinen aamu

Yhteistyökumppaneille suunnattu aamutilaisuus joulupuuron ja glögin merkeissä, jossa musiikkitervehdyksestä vastasi Mari. Ohjelmistossa jouluisia lauluja ja kuulijoiden toiveita taustamusiikkina ja yhdessä laulaen.

“Oli kivan joulutunnelmainen aamu.  Kiitos siitä – saimme paljon positiivista palautetta”

 


Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveistasi oman tilaisuutesi suhteen.

Mari Kätkä  |  A Tempo Oy  |  p. 0400 944 474  |  mari.katka@atempo.fi