MARI KÄTKÄ

Muusikko, musiikkipedagogi

0400 944 474

Konsertit lapsille

Lastenmusiikkia Mari on tehnyt vuodesta 1996 useissa eri yhtyeissä ja tapahtumissa. Pikku kakkosen katsojat ovat tutustuneet Mariin monissa eri yhteyksissä Mari on ollut mm. Malmsténin laulujen tulkkina ja seikkailut Olipa kerran kolme -sarjan tarinoissa.

Lapsille ja koko perheelle suunnattuja konserttikokonaisuuksia ovat:


KUVA: Eleonoora Mikkola 

KUVA: Eleonoora Mikkola 

Baby tango

BabyTango yhdistää vauvoille tarkoitetun esityselämyksen sekä vauvojen ja seuralaisten yhteisen tanssihetken. Tango on tunnetta, kuuntelua, yhteistä liikkeen virtaa, antautumista, viemistä ja vietäväksi tulemista. 

 

Esiintyjät: Riikka Siirala (tanssi), Mari Kätkä (haitari) Koreografia: Riikka Siirala Musiikin suunnittelu: Mari Kätkä Ohjauksellinen apu: Antti Larmola Pukusuunnittelu: Saija Siekkinen Valosuunnittelu: Sauli Närhi Konsepti: Riikka Siirala, Mari Kätkä ja Antti Larmola Tuotanto: Loiske Ensemble ja OSIRIS teatteri


KUVITUS: Sari Airola

KUVITUS: Sari Airola

Kustannusosakeyhtiö Teos julkaisee Hilla ja Liisi Kirja+CD:n 5.4.2017 Lue lisää

HILLA JA LIISi

Värikästä sävelkylpyä lapsille solistien, orkesterin ja lapsikuoron voimin! Kirja + CD sekä koko perheen konsertti.

Uusi mukaansatempaava Hilla ja Liisi -orkesterikonsertti lapsille sivuaa kekseliäästi lasten arkielämän teemoja hampaan irtoamisesta pukuleikkeihin. Hillan ja Liisin vauhdikas ja ilmeikäs musiikki yhdessä orkesterin ja lapsikuoron kanssa sekä Sari Airolan luoma visuaalinen maailma luovat upean elämyksen niin perheen pienille kuin suuremmillekin kuulijoille.

Ideointi, sävellys ja toteutus: Mari Kätkä, laulu Ulla Piispanen, laulu Tuomas Kesälä, piano Sovitus: Tuomas Kesälä ja Jarkko Kiiski Kapellimestari: Esa Heikkilä Kuvitus ja visualisointi: Sari Airola Esityksen kesto: 45min www.hillajaliisi.fi


Hiulihei!        

Ikivihreät, aina tuoreet Malmsténin klassikkolastenlaulut koukuttavat kuulijansa ja esittäjänsä yhä uudelleen ja uudelleen. Mikki Hiiri pärjää kekseliäästi tarinasta toiseen samalla kun Tipi ja Kissanpojat pelastuvat pälkähästä. Rakkaat Malmsténin lastenlaulut heräävät henkiin konsertissa jossa kaikki saavat laulaa, Susihukka häädetään pois yhteisvoimin ja Hyljätty nukkekin löytää ystävän.
 
Mari Kätkä, laulu ja haitari
Tuomas Kesälä, piano, melodica ja laulu


Laululaukku            

Laukullinen uusia ihania Minna Lappalaisen säveltämiä lauluja. Laululaukku trion tai orkesterin säestyksellä. Lisätietoja www.laululaukkuorkesteri.fi


Hilla ja Liisi Ranskanmaalla

Hillan ja Liisin Ranskanmaa rakentuu kaverusten ympärille laulaen ja leikkien. Ystävykset selaavat matkaopasta ja tutustuvat mm. ranskalaiseen muotiin, patonkiin, pyöräilyyn ja  kelloja soittavaan Frére Jacquesiin eli vanhaan kunnon Jaakko-kultaan. Konsertissa kuullaan sekä uusia että tuttuja lastenlauluja suomesta ja ranskasta ja kutitellaan perheen pienimpien aisteja laulaen, leikkien ja kuunnellen.
Kesto 40 min.
 
Mari Kätkä, ”Hilla”, laulu ja harmonikka
Ulla Piispanen, ”Liisi” ,laulu ja kantele
Pasi Piispanen, ”sirkustirehtööri”, piano
Jaakko Luoma, ”taiteilija” saksofonit ja fagotti
Matti Tegelman, ”Ranskan kuningas” basso
Tuomo Huhdanpää, ”kokki”, lyömäsoittimet

Mari Kätkä  |  A Tempo Oy  |  p. 0400 944 474  |  mari.katka@atempo.fi