MARI KÄTKÄ

Muusikko, musiikkipedagogi

0400 944 474

KUVA: Eleonoora Mikkola

KUVA: Eleonoora Mikkola

Mari Kätkä

Mari Kätkä on musiikin monitoiminainen, esiintyvä taiteilija ja kouluttaja, joka on yhtä kotonaan tuhatpäisen yleisön laulattajana ja kouluttajana kuin solistina intiimissä kamarikonsertissa.

Hän on tehnyt lastenkulttuuri-, teatteri- ja televisiotöitä, johtanut teatteriorkestereja ja toimii opettajana muun muassa Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa. Muusikkoyrittäjänä Mari on toiminut vuodesta 1996 perustamassaan A Tempo Oy:ssä.


CURRICULUM VITAE

Mari Kätkä (s.1973) Muusikko, musiikkipedagogi, MuM (2003) Sibelius-Akatemian Musiikkikasvatuksen osastolta. Toiminut harmonikan soittajana ja laulajana useissa eri kokoonpainoissa useiden eri artistien kanssa mm. Susanna Haavisto, Petri Laaksonen, Jukka-Pekka Palo. Tehnyt lastenmusiikkia useissa eri yhtyeissä mm. Kolme Blondia, Laululaukku, Kätkä & Kesälä duo, Hilla ja Liisi.

Toiminut teatterikapellimestarina ja -korrepetiittorina mm. Suomen Kansallisteatterissa ja Helsingin Kaupunginteatterissa. Opettanut musiikkia ja äänenkäyttöä mm. Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa. Kouluttanut esiintymistekniikkaa, kohtaamista, vuorovaikutustaitoja musiikin avulla mm. Metropolia, Oulun, Lahden ja Centria-ammattikorkeakouluissa sekä Lahden hoivayhteisöissä.

Vuosina 2011-2013 toiminut myös Konserttikeskus ry:n EU-rahoitteisen osallistavaa musiikkitoimintaa kehittävän Musiikki elämään -hankkeen projektikoordinaattorina.

LinkedIn

Mari Kätkä  |  A Tempo Oy  |  p. 0400 944 474  |  mari.katka@atempo.fi